ingyen webstatisztika

Shadow boards - árnyéktáblák - eszközfalak
2022. március 01., kedd

LEAN árnyéktáblák

19-01-26 Factory Plan Znakowanie kolorem.png

Az élelmiszerüzemekben általában 3-4 színes zónát különböztetnek meg. Van olyan üzem, ahol 6 vagy 8 színnel dolgoznak, fő céljuk az eltérő kockázatok teljes elkülönítése.

A színkódolt üzemi területeken a takarítóeszközöket valahol tárolni is kell. Erre már léteznek tartórendszerek, akasztók, sínek és kampók, minden zónában használhatunk megfelelő színű tartórendszert.


Dibond_teszt_kek.jpg

A legmodernebb és legbiztonságosabb tárolási mód az eszközfalak, vagy árnyéktáblák kihelyezése. Ezáltal gyorsabb és hatékonyabb a munkavégzés és a rendrakás is. A táblákon VISUAL STANDARD útmutató és egyéb cégarculati kommunikáció is megjeleníthető. Minden LEAN és 5S rendszerbe kiválóan beilleszhető!

Miből készül? Élelmiszerbiztos alumíniumból, rozsdamentes acélból vagy háromrétegű Dibond lemezből. Mindegyik erős, ellenálló és jól kezelhető anyag. A tartókampók legtöbbször rozsdamentes acél gyártmányúak, de használunk erős műanyag akasztókampókat, ami az eszközökhöz illeszkedő színekben elérhető.


03eszkozfal_kerekes.jpg

Hova tehetjük? Az eszköztáblák lehetnek falra szerelve, vagy keretre erősítve és a padlóhoz rögzítve. Igény esetén kereket is szerelünk a fém szerkezetre, így az üzem bármely pontján használhatják és tárolhatkák az eszközöket.