ingyen webstatisztika

Kannatartó a tisztítóállomáson
Kannatartók
2021. szeptember 28., kedd

IFS megfelelőség - Zárható kannatartók

Az élelmiszeripari üzemekben a higiénia és tisztítás-technológia területén két alapvető eljárásról beszélhetünk: egyik a zárt felületek, a másik a nyílt területek tisztítása.

A nyílt felületek takarítása, az Open Plant Cleaning legtöbbször valamilyen vizes-nedves eljárással folyik, amelynek során a vegyszereket egy falra szerelt keverőállomás segítségével adagolják a megfelelő koncentrációban, hogy a felhasználó kész oldatot kapva tudjon figyelni a takarítási munkára.

w6-1024x682.jpg f1-1024x682.jpg

A tisztítószeres kannák a fali vegyszeradagoló állomások alatt vannak elhelyezve. Az IFS Food szabvánnyal összhangban a kannák nem lehetnek szabadon, nyitva, vagy a padozaton elhelyezve. Ebben nyújtanak segítséget a zárható kannatartók: megelőzhetőek a keresztszennyeződések és a helytelen (néha illetéktelen) vegyszerhasználati esetek.

A CleanAccess kannatartók növelik az üzemi biztonságot, mert a külső burkolaton a tisztítószer-felszívó cső nyílása az egyetlen hozzáférési pont a veszélyes vegyszerekhez, a speciális kulcs segítségével pedig a megbízott személy könnyen ellenőrizheti a helyes használatot.

w8-1024x682.jpg w4-1024x682.jpg

Az Amsa Higiénia kínálatában többféle kannatartóból lehet válogatni, egykannás, kétkannás, zárható, nem zárható verziók is rendelkezésre állnak. Kármentő tálca is rendelhető! Termékeket itt lehet megtekinteni:

https://www.amsa.hu/clean-access/kannatartó-zárható-vegyszer

Minden rozsdamentes acélból, rövid határidővel készül!

Megrendelésüket várjuk köszönettel a megszokott kapcsolattartóknál, vagy a központi email címünkön: info@amsa.hu

Érdeklődjön az aktuális raktári készletekről emailben vagy telefonon!